שאלה על ניתוח לתיקו ןראייה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

13/06/2022 | 21:03 | מאת: לינוי

שלום, יש לי קוצר ראיה + צילנדר וגם התחלתי עם זוקן ראיה. שאלתי: אם אני עושה תיקון רק לצילנדר אז גם הקרניות יהיו דקות יותר לאחר השיוף? או שזה קורה בתיקון מספר בלבד? האם צילנדר יכול לחזור עם הזמן? הייתי השבוע אצל רופא כי חשה ירידה משמעותית בראיה ואני רוב הזמן עם מספר יציב. ואכן גדל לי הצילנדר זה כל כך מפריע לי כי אני רואה מטושטש מקרוב ומרחוק. לפתע לא יכולה לקרוא ממחשב באותה עין שבה גדל הצילנדר.( כמובן שזה בבדיקה שאני סוגרת עין אחת). לטעמי אני היום יותר משתמשת בעין השניה האם זה יכול לגרום לפזילה? כרגע צריכה להחליף את המשקפיים שעשיתי לפני שנתיים. תודנ

שלום רב צילינדר זה סוג של מספר וגם בו מלוטשת הקרנית ומורידים בה עובי לגבי התאמה ושאר השאלות אני מציע לשאול הכל בבדיקת ההתאמה בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה