רק רוצה לומר תודה (חלק 1)

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

31/05/2022 | 10:44 | מאת: יובל גנוסר

לפני כשנה ביצעתי ניתוח להסרת משקפיים אצל דר אורי מלר במרפאת עיניים. רוצה לשתף, שאני כל יום מחדש שמח על ההחלטה ומעריך את הזכות לראות כל כך טוב ללא משקפיים. אני כותב את זה באמת מכל הלב , אף אחד לא ביקש ממני לכתוב את ההודעה הזו. כל פעם שאני פוקח את העיניים אני נפעם מעושר הפרטים, ממגוון הצבעים, מהחדות, מהיכולת לראות לרחוק יותר טוב מרוב חבריי. המון תודה גם על הליווי בתהליך עצמו, על המענה המהיר בפורום הזה לשאלות שהטרידו אותי בזמנו, ועל קורטוב ההומור בחדר הניתוח להרגעה ולהקללת האווירה תוך מתן תחושה שאהי בידיים הטובות ביותר

31/05/2022 | 10:45 | מאת: יובל

.

יובל שלום ותודה עבור השיתוף החם. כייף להיות שותף לחוויה שחווית וזה סיפוק גדול עבורי. תהנה ושיהיו הרבה שנים של ראיה טובה וצלולה בברכה, ד"ר מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה