מספר משקפיים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

24/05/2022 | 10:14 | מאת: עמיר

שנה אחרי ניתוח prk עשיתי בדיקה הרשת עיניים. הבדיקה הייתה רק לרחוק והאופטימטריסט שם לי עדשה באחת העיניים שאיתה ראיתי יותר טוב לרחוק. כשהראה לי את תוצאות הבדיקה היה כתוב +0.25 . אני הבנתי שפלוס זה לראייה לקרוב, איך יכול להיות שפלוס מתקן ראייה לרחוק ? או שאני מפספס משהו .

שלום רב אין בכלל משמעות לפלוס 0.25. לא לקרו ולא למרחק. מדובר בפרמטר בדיקה. אני מציע להנות מהראיה הטובה שקיבלת וזה מה שחשוב בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה