ניתוח להסרת משקפיים עם צילנדר גבוה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

21/05/2022 | 22:28 | מאת: נירה

האם אופציה של ניתוח רלוונטית במקרה של צילנדר חמש וחצי בעין אחת ושש בשניה, ועם מספר 3.5 בעין אחת ו 3.25 בעין שניה?

שלום רב, עקרונית כן. בעזרת האקסימר לייזר ניתן לטפל גם במספרים גבוהים וגם באסטיגמציה גבוהה עם צילינדרים גבוהים – כמובן כל עוד שאר הנתונים (מיפויים, עובי ושאר פרמטרים) תקינים בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה