ניתוח לייזר איך אדע לאיזה רופא ללכת?

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

23/02/2022 | 20:01 | מאת: שי

אם יש לי כמה אופציות של רופאים איך אדע במי לבחור? מדובר על ניתוח של PRK אם שניהם בעלי וותק של 20 שנה למשל... יש להם המון ניסיון ... האם מבחינת תוצאות כולם אותו הדבר? אם לא .. אז איזה תוצאות כדאי לי לבחון ? רופא אחד גם אמר לי שאי אפשר לדעת אם אראה 6-6 והשני אמר שלא אראה... האם אי אפשר לבדוק לפני הניתוח האם אראה 6-6 או לא? ומה הסיבה שיש אנשים שלא יוכלו לראות 6-6?

שלום רב, אם את/ה מצפה שאסייע לך באיזה רופא לבחור, לא אוכל לעשות זאת וזו גם לא מטרת הפורום. כדאי להתרשם מהתקשורת והכימיה שנוצרה בבדיקת ההתאמה בינך לבין הרופא, להתרשם מהשירות, מהמכשור ולקבל כמובן המלצות מחברים או בני משפחה שעברו את הניתוח אצל אותו רופא. לגבי צפי לראיה לאחר הניתוח – זה כבר תלוי בנתוני הבדיקה של כל אחד ואחד. לא כל אדם יהיה מסוגל להגיע לראיה של 6/6 לאחר הניתוח במישה וגם לא היתה ראיה כזאת לפני הניתוח. בברכה,

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה