רגרסיה מיידית לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

18/02/2022 | 11:05 | מאת: בר

לפני כשנה וחצי ביצעתי ניתוח לייזר עקב קוצר ראייה של -7 בשתי העיניים. לא היו סיבוכים בהחלמה כמו זיהום או דלקת, אבל כבר כשבוע אחרי הבחנתי שהראייה מעט מטושטשת ולא הגיעה ל6:6. מאז הראייה הלכה והידרדרה והיום, כשנה וחצי אחרי, המספר כבר הגיע למינוס 2 עם צילינדר (לא היה צילינדר לפני הניתוח). מה הסיבה לחוסר ההצלחה של הניתוח ומה עושים עם זה? האם המספר ימשיך לעלות?

שלום אין מדובר בחוסר הצלחה. מדובר בנסיגה שסטטיסטית יכולה להתרחש באחוז נמוך מהמטופלים. יש להתייעץ עם הרופא המנתח. לפעמים מוסיפים ליטוש נוסף ולפעמים לא ניתן בברכה,

23/02/2022 | 23:47 | מאת: בר

למה היא מתרחשת? האם המספר ימשיך לעלות?

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה