חוות דעת שניה אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

14/02/2022 | 15:28 | מאת: עדי

שלום, נותחתי לפני 8 חודשים והתוצאה איננה משביעה רצון מבחינתי. לאחר ביקורות חוזרות ונשנות במכון בו נותחתי מבחינת הרופא התוצאה טובה ואין מקום לניתוח תיקון. האם אוכל להתייעץ במכון אחר ולא במכון שנותחתי לחוות דעת שניה?

שלום רב לעיתים נוצר פער בין המצופה לבין מה שמתקבל בפועל ולא תמיד הדבר מצביע על בעיה. אם אתה חש צורך תמיד ניתן לבצע בדיקה נוספת ע״י רופא אחר. עדיף לבצע את הבדיקה אצל רופא שעוסק באותו ניתוח אותו עברת. בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה