ראיה ומיפוי קרנית עם Haze

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

25/01/2022 | 20:45 | מאת: גל

שלום, חצי שנה לאחר PRK מרגישה שהראיה לרחוק פחות טובה מהראיה עם משקפיים שהייתה לי לפני הניתוח. אני מרגישה מעין מספר קטן בסביבות -0.75. בבדיקת ראיה שעשיתי אמרו דוקא שיש לי מספר פלוס קטן ו- Haze מרכזי מינימלי. האם ה- Haze הוא זה שגורם לכך שהראיה לא מרגישה לי 6:6? האם ה-Haze ישתפר עם הזמן גם ללא שימוש בסטרואידים? האם ה-Haze יכול להפריע בדיוק של בדיקת מיפוי קרנית (לודא אם אין עיוות או הפרעה בקרנית..)?

שלום רב, קשה להשיב ללא בדיקה. זה לא עניין של תחושה אלא של ממצאי בדיקה בברכה, ד"ר מלר

27/01/2022 | 18:32 | מאת: גל

תודה. לפי הבדיקה שעשו לי אני מצליחה לראות שורה אחת מעל 6:6. כלומר 6:7. ובעין השניה 6:8. אחרי שהוסיפו לי את העדשה של הפלוס אז הראיה השתפרה טיפה והצלחתי לראות כמעט 6:6 . (כמובן שלפני הניתוח עם תיקון אופטי ראיתי 6:6). האם הירידה הקלה בראיה זה בגלל ה- Haze? או בגלל תיקון יתר?

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה