כאבים חזקים בעין אחת לאחר חודש וחצי מניתוח prk

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

09/01/2022 | 18:43 | מאת: רחלי

מה סיבת הכאב הפתאומי בעין דמאל כחודש וחצי לאחר ניתוח prk

שלום רב, מה סיבת הכאב הפתאומי בעין דמאל כחודש וחצי לאחר ניתוח prk בברכה, ד"ר אליה לוינגר

שלום רב, הסיבה השכיחה לכאב הוא יובש. ממליץ על טיפול בתחליפי דמעות. אם אין שיפור ממליץ על בדיקת רופא. בברכה, דר אליה לוינגר

11/01/2022 | 15:01 | מאת: רחלי

תודה דוקטור יקר על התשובה והיחס. שפכתי הרבה מאד דמעות לעין, וברוך ה' חלף לאחר מספר ימים. אני יודעת מאז ומתמיד שעין זו מאד רגישה ויותר יבשה. לכן זה קרה. כששאלתי את הפרופסור, הוא אמר שגם יש גומרים חיצוניים שגורמים לכאבי עיניים, בגלל שהעין רגישה לאחר הניתוח יותר. וויורס לדוגמא, יכול לגרום לכאב... ואכן היה לי קורונה לפני זה. וקרתי מתגובות של אנשים שהם סבלו גם מכאבי עיניים בזמן קורונה ולאחריו, כי הנגיף עובר גם דרך העיניים לפעמים. חשוב לי לציין שגם אחותי שיש לה עיניים רגישות, עברה גם תופעות לוואי כאלה.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה