ניתוח תיקון לניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

08/12/2021 | 16:44 | מאת: אור

שלום, בעקבות ניתוח הסרת משקפיים שיצא לא מדוייק באחת העיניים נוצרה אצלי בעיית מיקוד- באחת העיניים הראיה לא ממורכזת ולא תואמת לראיה בעין השניה. אני אומנם רואה לרחוק ואין לי מספר אבל יש בעיית מיקוד ואין חדות. האם ניתן לבצע ניתוח תיקון לבעיית מיקוד שנוצרה בעקבות ניתוח לייזר שיצא לא מדוייק באחת העיניים?

שלום רב שקילת כל ניתוח וגם ניתוח תיקון היא החלטה המבוססת על נתונים רבים ודורשת דיון ישיר מול המנתח ולכן לא אוכל דרך פורום שאלות לספק יעוץ מסוג זה ועליך לחזור למנתח שלך להמשך קבלת יעוץ. בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה