חמשה שבועות אחר prk שאני מתמקד במשהו יורד דמעות

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

10/11/2021 | 20:38 | מאת: יצחק

אני חמשה שבועות אחרי prk כשאני נוהג ומסתכל ישר או כשאני מסתכל על אדם ומדבר איתו אחרי 20 שניות בערך מתחיל ליזול לי דמעות והעיניים מתחילים להיסגר אני ממצמץ הרבה וכך אני גם בקושי בקושי יכול לנהוג בקושי יכול להסתכל על האדם שאני מדבר איתו. וכן כשאני מסתכל במראה אחרי 20 שניות ברצף העיניים שלי מתחילים לדמוע אשמח מאד אם תוכל לייעץ לי מה עלי לעשות ובמיוחד שהטיפות להרטבת העין לא כ''כ עוזרות לי. תודה רבה.

שלום רב, יתכן ומדובר ביובש אבל לא ניתן לקבוע ללא בדיקה. בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה