האם יש סיכונים בקרנית דקה?

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

09/11/2021 | 20:55 | מאת: שירה

שלום, עשיתי בדיקת התאמה ונמצא כי הקרנית שלי יחסית דקה וכי אני מתאימה רק לניתוח מסוג prk. האם יש יותר סיכונים או סיכוי לסיבוכים לאחר הניתוח אצל אנשים עם קרנית דקה? אני מתלבטת אם לעשות את הניתוח והאם יש חסרונות בלחיות עם קרנית דקה בהרבה מהממוצע (הקרנית שלי כבר דקה יחסית, ויש לי מספר -4.5) תודה!

שלום רב קרנית דקה - כשלעצמה אין הדבר בעייתי אך אם מבצעים ניתוח לייזר זה העשוי להיות בעייתי.

17/11/2021 | 23:00 | מאת: שירה

אשמח לדעת מה הסיכונים שיש אם עושים ניתוח לייזר כאשר הקרנית דקה מלכתחילה. תודה!

18/11/2021 | 14:05 | מאת: שירה

עובי הקרנית שלי הוא 477 מיקרון והמספר במשקפיים הוא -4.5, ויש לי היסטוריה של לחץ תוך עיני במשפחה. האם מומלץ לעבור ניתוח prk במצב כזה?

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה