4 חודשים לאחר ניתוח LASIK

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

17/10/2021 | 13:54 | מאת: אלה

שלום, אני עשיתי ניתוח LASIK בלוניגר כמעט לפני 4 חודשים. לאחר ניתוח, ואחרי כמה ימים יש הבדל מינורי בין העיניים, כך שעין שמאל רואה מדויק ואפילו צבעים יותר טובים, ועין ימין רואה טיפה יותר מטושטש. בבדיקות נאמר לי שזה יעבור אך כבר עברו 4 חודשים , ולא השתנה כלום. בנוסף בכמה ימים אחרונים אני שמה לב שאני גם בעין שמאיל לא רואה מרחוק מדויק כמו שראיתי בימים ראשונים. אני דואגת מאוד, הבדיקה אצל רופא רק בעוד שבועיים.

שלום רב יתכנו הבדלים קלים בין העיניים ולכן איי ממליץ לא להשוות. אין מקום לדאגה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה