ירידה בראיה אחרי PRK

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

04/10/2021 | 13:07 | מאת: תהל

שלום ד"ר, אני חודש וקצת אחרי PRK, הראיה השתפרה מאז הניתוח ועד לפני שבוע ראיתי מעולה לרחוק בעין ימין (נראה לי שאפילו יותר מ-6:6) . הצלחתי לראות למרחקים. בשבוע האחרון אני מרגישה שהראיה לרחוק ירדה קצת ואני רואה כבר פחות טוב לרחוק. האם זה תקין? האם הראיה תשתפר שוב?

שלום רב חודש וחצי זה עדיין לא זמן מספיק להתייצבות ולכן אני ממליץ להתעזר בסבלנות

שלום רב, לעיתים יובש בעיניים יכול להשפיע. בכל מקרה הייתי ממתין עוד קצת ובהמשך חוזר לבדיקה.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה