אחרי ניתוח אינטרלאסיק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

04/10/2021 | 09:07 | מאת: יובל

ביום חמישי עברתי ניתוח אינטראלסיק יום למחרת כששמתי טיפות העיניים לא שרפו, אך מיום שבת בזמן שאני שם טיפות כל שעתיים- (גם טיפות הדמעות) העיניים שורפות אששש, סבל נוראי שאין כמוהו שכבר מפחיד אותי לשים טיפות האם זה נורמלי? הסבל הוא עצום! כמוכן האם אפשר לנקות הפרשות מהעיניים בצדדים? תודה

שלום רב, אם הסבל עצום הייתי מפסיק את הטיפול ופונה לרופא המטפל לבדיקה ולשקול טיפות אחרות.

שלום רב זה עשוי לחלוף. תחושת צריבה מאוד שכיחה לאחר ניתוחים אבל זה יחלוף

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה