ראיה בזווית שונה בכל עין

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

01/10/2021 | 11:40 | מאת: דורית

שלום, אני חודשיים אחרי ניתוח PRK ונוצרה לי בעיה שאף אחד לא נתקל בה. אני רואה בכל עין בזווית שונה ובגודל שונה! אם אני מכסה את עין ימין אני רואה את העצם ממש במרכז ובגודל טבעי. כאשר אני מכסה את עין שמאל אני רואה את העצם בזווית שפונה קצת ימינה ולמעלה, בנוסף האובייקט נראה טיפה יותר קטן. לפני הניתוח לא הייתה לי את הבעיה הזאת! פניתי לרופא והוא אמר שזה קשור בתהליך הריפוי וזה יסתדר. לי זה מרגיש שבעיין שמאל אולי תבנית השיוף לא הייתה בזווית מדוייקת או הלייזר לא היה ממש במרכז והייתה סטיה קלה ימינה.. יש לי בעיית מיקוד קשה, אין תיאום בין העיניים וקשה לי לתפקד! רציתי לדעת אם באמת הלייזר לא דייק והייתה סטייה ימינה/ פרופיל שיוף לא מדוייק מה ניתן לעשות במצב כזה? האם יש פתרון? האם ניתוח תיקון יכול לפתור את הבעיה? הרופא שניתח אותי והמכון מתעלמים מהבעיה וטוענים שאני רואה טוב עם 2 העיניים ואני אובדת עצות ולא יודעת למי לפנות!

שלום רב, קשה לי להעריך במה מדובר מאחר ויש צורך בבדיקות וצילומים על מנת לשלול את הנקודות שציינת. בכל מקרה יש בהחלט אפשרות בהמשך לבצע תיקון במידת הצורך.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה