ראיי הכפולה של אורות (כתוביות וכו׳)

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

12/09/2021 | 17:02 | מאת: אייל

- 11 שנים אחרי prk - חצי שנה אחרי תיקון לייזר מוצלח של קרעים ברשתית - בדיקה אופטמטריסטית מקיפה אצל אייבן הר - סובל מ-eye floaters חמורים. שלום, אני סובל מאוד מראייה כפול בחצי השנה האחרונה, האופטימטריסט שבדק אותי טוען שסיכוי גבוה שזה קשור לאופן שבו נראית הקרנית שלי אחרי הprk. המליץ לי על עדשות מאוד יקרות שיכולות לפתור את זה. גם מומחה קרנית וגם רשתית בדקו וטענו שהעין תקינה לחלוטין. מה אפשר לעשות? אני משתגע מזה.

שלום רב אם הניתוח היה לפני הרבה שנים ורק בחודשים האחרונים ראיה כפולה זה ממש לא קשור לניתוח וצריך לחפש סיבות אחרות . בברכה, ד"ר מלר

13/09/2021 | 09:30 | מאת: איית

רק אסביר מה הכוונה לראייה הכפולה - כשאני רואה עצמים בהירים כמו כתוביות על רקע שחור החלק התחתון שלהן נמרח. זה קורה בשתי העיניים. כלומר סגירה של עין אחת לא גורמת לזה להיעלם. משמע - לא אסטיגמציה עשו לי oct וטופוגרפיה ואמרו שהכל בסדר. אני מיואש קצת

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה