תוצאות הניתוח והראיה מיד אחרי prk

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

17/08/2021 | 17:12 | מאת: אהוד

שלום ד"ר, אתמול עברתי ניתוח prk, וכמה דקות אחרי הניתוח, ברגע שהרופא הוריד לי את כיסוי הפלסטיק לכמה דקות כדי להדריך על מתן טיפות הרגשתי שהראיה יחסית טובה, כמעט כמו שראיתי עם משקפיים, אך עדיין מעט חלשה. האם הראיה מיד לאחר הניתוח, לאחר ששויפו תאי האפיטל ולפני שהתחיל תהליך ההחלמה והצמיחה מחדש זאת בעצם הראיה הסופית שתהיה? או שהראיה מיד לאחר הניתוח עוד לא משקפת עדיין את התוצאה הסופית? העיניין קצת מלחיץ אותי שהלייזר אולי לא עשה עבודה מספיק טובה כי באמת הרגשתי שאני רואה טוב והצלחתי לקרוא את השלט במרפאה, אך עדיין הרגיש לי טיפה חלש ממה שראיתי עם משקפיים

שלום רב, זה מוקדם מידי להתיחס לתוצאה הסופית צריך סבלנות. הראיה תשתפר עם הזמן . בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה