ניתוח אינטרלאסיק או PRK

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

11/08/2021 | 21:15 | מאת: עדי

ד"ר שלום, הייתי בבדיקת התאמה להסרת משקפיים ונאמר שאני מתאימה ל-2 השיטות. המספר שלי נמוך (מינוס 2), והקרנית שלי תקינה לחלוטין בעובי ממוצע של 550 מיקרו. אני מאוד מתלבטת בין השיטות. מצד אחד בלאסיק קיים הסיכון לפתח אקטזיה, מצד שני ב-PRK קיים הסיכון להצטלקות של הקרנית, החלמה ממושכת ולא נעימה וגם הסיכון מהטיפות עצמן שיכולות לגרום לגלאוקומה..האם גם בנתונים כמו שלי- מספר נמוך וקרנית בעובי תקין עדיין קיים הסיכון לפתח אקטזיה לאחר ניתוח אינטרלאסיק?

שלום רב לא ניתן לייעץ ללא בדיקה מלאה אבל אם יש התאמה לשתי השיטות ההחלטה היא שלך. בגדול אם ההתאמה היא לשתי השיטות ההבדל הוא בעיקר בהחלמה בברכה, ד"ר מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה