סינוור וראיה של מעט נקודות שחורות ללא משקפי שמש

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

10/08/2021 | 13:33 | מאת: רון חזן

היי , אני חודש וחצי לאחר אינטרלאסיק , אני רואה עצמים צפים בשדה הראיה רק בעין שמאל .. לאחר בדיקה אצל הרופא נאמר לי כי הכל תקין ואין שום בעיה , אך עדיין אני לא יודעת למה עדיין אני רואה את הכתמים הצפים האלה והשאלה אם זה מחשיפה לשמש ובאם זה מוכר ויעבור לי? אני ממש לחוצה תודה !!

שלום רב, הדבר נובע ככל הנראה משינויים בגל שבתוך העין. ברוב המקרים זה חולף. לא מדובר בחשיפה לשמש. ברוב המקרים התופעה חולפת. בכל מקרה אם יש החמרה, ממליץ על המשך המעקב של הרופא המטפל. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה