לאחר prk .ואיחוי של הרשתית

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

31/07/2021 | 21:47 | מאת: מני

שלום לפני כמה שנים עשיתי לייזר לאיחוי הרשתית בעין ימין עקב שתי קרעים קטנים ולפני שנתיים בעין שמאל לא היה שום דבר אלא רק לתת הגנה לרשתית לפני הלייזר לתיקון ראייה שרציתי לעשות. עכשיו אני 3 חודשים אחרי prk 1. מתי אפשר לעשות הרחבת אישונים לבדיקת הרשתית ? 2. והאם זה מסוכן בזמן שהקרניות עוד מחלימות..עד שיחלימו לגמרי? 3. והאם הלייזר שנעשה על הקרנית יכול להשפיע על הרשתית ולגרום לבעיות? הופעת עוד פלוטרים? קרעים וכו' 4. האיחוי של הרשתית בלייזר מפני היפרדות זה הגנה לכל החיים ונותן מענה מספיק חזק? שהיפרדות לא יכולה כבר להיגרם? תודה רבה

שלום רב, 1. אין בעיה כבר כעת לבצע הרחבת אישונים להערכת הרשתית 2. לא מסוכן 3. לא 4. לא. זה מקטין את הסיכון אך לא מספק הגנה מוחלטת לתמיד בברכה, ד"ר מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה