דלקת אלרגית לחמית ב2 העיניים כבר שנה שעברה לא מרכבה עדשות

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

27/07/2021 | 20:08 | מאת: לוברבום

שלום וברכה יש לי דלקת אלרגית בלחמית שנה שעברה העין אל נראית טוב והוא לא רוצה להחלים אני מאוד מדואגת מי המצב כי זה העין היחדי שלי שעוד רואה טוב והמבנה בה טובה הלכתי לרופאת עיניים בקופת חולים שאמרה לי שיש פיפלות עדנות ב2 העיניים ונתנה לי אופטילטס מי אז המצב לא משתפר כלום אני כל יום עם זה והמצב לא נראה טוב היום הגעתי לאופטומטריסו שעשה לי בדיקה עם סליט לאמפ והוא ראה גבשושית קטנה בעפעף העליון איפה שהגלגל העין העין עצמו לא נראית טוב מי בחוץ האם יש היום פתרון לקבל טיפול מרפאתי בבית חולים עם שטיפה אנטיביוטית כדי שהדלקת לא יחמיר תודה רבה אשמח לתשובה

שלום רב לא ניתן לספק יעוץ רפואי ללא בדיקה ולכן אני ממליץ לחזור לרופאה בקופח

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה