חזרתי לרואפה והיא נתנה לי שוב אופטילטס

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

23/07/2021 | 00:06 | מאת: לוברבום

שלום וברכה השבוע הלכתי לרופאת עיניים שוב כשהיא נתנה לי שוב אופטילסט ואמרה לי שיש עדיין פיפלות על העפעף העליון מי בפנים יש לי תור למרפאת עיניים חזרה בעוד בעוד שבוע. האם יכול להיות שיתנו משהו לרופאה שראתה אותי באותו יום כי לפעמים אני מרגישה את הדלקת ממש בגדול האם אפשר לעשות שטיפה במרפאה של הדלקת כדי לקבל עין יותר טובה האם דלקת יכול לחלוף אחרי הקיץ? אני רוצה להדגיש שיש לי דלקת אלרגית בלחמית אקוטית תודה רבה

שלום רב לא אוכל להתייחס באופן ספציפי לטיפול מכיוון שטיפול נקבע רק על סמך בדיקה בברכה, ד"ר מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה