טיפות אלפגן אחרי לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

22/07/2021 | 17:32 | מאת: פלוני

שלום ד״ר, עברתי ניתוח לייזר (שיוף) מלפני כ8 חודשים. נותר לי צילינדר (1-) בשתי העיניים. לטענת הרופאה השריר של העין נמצא במצב של ספאזם, כלומר מכווץ ולא מרפה. היא רשמה לי טיפות אלפגן פעמיים ביום למשך חודש. ראיתי שהטיפות הם לטיפול בגלאוקומה. 1. האם שה אומר שהתפתחה גלאוקומה עקב הניתוח? 2. האם אכן כדאי להשתמש בטיפות? מה הסיכוי שהן יעזרו לי בכלל? תודה.

שלום רב לא. אין מדובר בהתפתחות גלאוקומה אבל לפעמים הטיפול הללו עשויים להוריד מעט את הלחץ ואת המספר הקיים בברכה, ד"ר מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה