יובש בעיניים אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

21/07/2021 | 14:08 | מאת: שני

שלום! אני אחרי 5 חודשיים של ניתוח חוזר (תיקון) ומאז סובלת מיובש בעיניים ובנוסף גם דלקת אלרגית ... הרופא שם לי פלגים וטיפות לאלרגיה. כמובן שמצב זה גורם לי לחוסר שביעות רצון מהניתוח ומשפיע על תפקוד בחיי היום יום. האם זה משהו שבאמת עובר עם הזמן? האם העין אכן רגישה בעקבות הניתוח ? למה זה באמת קורה ? אשמח לקצת יותר פרטים בנושא. תודה !

שלום רב יובש מאוד שכיח אחר כל ניתוח בעיניים אבל לרוב זה חולף עם הזמן אז אני מציע להיעזר בסבלנות ואופטימיות וכולי תקווה שזה באמת יחלוף בברכה, ד"ר מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה