יציבות במספר,ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

08/07/2021 | 21:28 | מאת: אנה

שלום, עשיתי בדיקת התאמה בשני מקומות כולל גם ״עיניים״ מספר שנה לפני היה 1.ו1.75, ובבדיקת התאמה היתה עליה בעין אחת ב0.75, ובכל מקרה על סמך כל הנותנים רופאים משני מקומות אמרו שאפשר לעשות את הניתוח ומספר לא ידרדר. אני לא מבינה למה הוא לא ידרדר , אם אפילו בפורום הזה אומרים שמספר הזה אמור להיות יציב. אני אחרי ניתוח לייזר ויש לי פחד שתדרדר לי ראיה תוך זמן קצר..

שלום רב, אף פעם לא ניתן להבטיח שמספר לא יתדרדר. אם הוא יציב, הסיכוי לנסיגה במספר נמוך אך הוא אינו סיכוי ( בברכה, ד"ר מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה