ראייה שונה בשתי העיניים לאחר הניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

06/07/2021 | 23:45 | מאת: אורי

היי, אני שבועיים וחצי לאחר ניתוח intralasik (שבוצע ב׳עיניים׳) ובעוד שעין ימין התייצבה לחלוטין ואני רואה בה חד (אפילו יותר מידי), בעין שמאל אני רואה כמו דרך עדשה יבשה, מצד אחד אני מצליחה לקרוא דרכה אותיות קטנות מרחוק וכו (אם כי דרוש טיפה יותר מאמץ) אבל הראייה הכללית נראית מעט ׳מרוחה׳ יותר ומעט יותר עכורה (הצבעים פחות חיים ואני רואה יותר הילות). רציתי לדעת אם יש סיבה לדאגה וללכת להבדק? תודה מראש🙏🏻

שלום רב, זוהי תופעה שברוב המקרים חולפת. במידה ואין שיפור יש צורך להגיע לבדיקה.

12/11/2021 | 14:13 | מאת: דניאל

היי האם השתפר לך? חווה את אותו דבר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה