יובש בעיניים.

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

06/07/2021 | 17:10 | מאת: אב

שלום האם זה ייתכן שאחרי לייזר בעיניים אפילו שכבר שנה יהיה יובש בעיניים? וכל הזמן צריך לשים טיפות למה זה מגיע למצב כזה? תודה

שלום רב, יתכן אבל בכל מקרה יש אפשרויות טיפוליות אחרות נוספות חוץ מטיפות ואני ממליץ לפנות לרופא המטפל.

08/07/2021 | 09:19 | מאת: שאלה

שלום זה חא מחייב או מפריע ואפילו חולף יובש בעיניים אחרי ניתוח לייזר עיניים?? כלומר אחרי צקופה מסויימת זה חולף ולא מציק כי זה אחד החששות שאני מפחד לעבור ניתוח לייזר מתופעות לוואי ארוכות טווח? האם אין מה לחשוש כי אני מאוד רוצה לעבור ניתוח לייזר להסרת משקפיים? תודה

21/07/2021 | 08:57 | מאת: ליאל

יכול להגיד לך שבשבוע הראשון היובש קשוח מאוד, אני חודשים וחצי אחרי ועם הזמן זה משתפר, עדיין יש צורך בטיפות לא כפי שהיה בהתחלה אבל צריך, הבנתי מאנשים שלאחר חצי שנה חל שיפור משמעותי בדמעות שלהם. ופחות היו זקוקים משנה את אורח בחיים פלאות ממליץ, בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה