טיפות עיניים לאחר הניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

05/07/2021 | 13:23 | מאת: ליטל

במרשם שקיבלתי מכם לאחר ניתוח כתוב lotamex/FML קיבלתי בבית המרקחת FML באופן קבוע מאז שאני מציגה את המרשם הזה.. עכשיו כשפניתי לרופאת המשפחה לחידוש המרשם, היא טענה שלוטמקס זה לא סטרואידים לעומת הFML שכן... האם אני לוקחת את הטיפות הנכונות? שאלה שניה, למשך כמה זמן מהניתוח יש להמשיך ולקחת את הטיפות הנ"ל?

שלום רב, לוטמקס ו- FML הם שניהם תכשירים המרכיבים סטרואידים, והם דומים מבחינת האפקטיביות שלהם . מתן הטיפות תלוי מרופא לרופא ותלוי במצב. במרבית המקרים אני ממליץ בחודש הראשון 4 פעמים ביום, בחודש השני 3 פעמים ביום ובחודש השלישי פעמיים ביום.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה