הסרת משקפיים בלייזר.

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

03/07/2021 | 21:00 | מאת: שי

שלום 2 שאלות לגבי הסרת משקפיים בלייזר 1. האם אחרי הניתוח בלייזר יש תופעות לוואי כמו צריבה וכאבי עיניים? 2. באלו מקרים לא עושים הסרת משקפיים בלייזר? תודה

שלום רב, כן. מאוד שכיח תופעות לוואי של יובש וצריבה אבל זה אמור לחלוף במשך הזמן ישנם מספר קריטריונים לאי התאמה לניתוח לייזר ביניהם מבנה לא סדיר של הקרנית, עובי לא מספר ועוד דברים שיכולים להיות נידונים בבדיקת ההתאמה

06/07/2021 | 12:30 | מאת: שי

שלום זה לא וודאי שחשים יובש וצריבה לא כל אחד עובר את זה? ועוד דבר כשיש יובש וצריבה האם זה מציק כלומר בשינה ובמהלך היום יש משהו להקל על זה? תודה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה