40 יום אחרי ניתוח PRK

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

15/06/2021 | 14:27 | מאת: ליאל

היי, עברתי אצלכם ניתוח עיניים. רציתי לשאול בהתחלה עין ימין הייתה מטושטשת לי, פתאום שמאל מטושטשת לי בגדול הייתי בביקורת לפני שבוע והרופא נתן לי ציון של 99% בעין ימין ו92% בעין שמאל (שצריכה להוריד עוד חצי מספר). רציתי לשאול אם בסופו של דבר 2 העיניים יראו מצוין? כי כשאחת רואה טוב והשניה מטושטשת נוצר מצב מתסבך קצת. דבר נוסף, אני מרגיש יותר את עין ימין דומיננטית ו"מתאמצת" גם ביום וגם בלילה האם זו תופעה חולפת?

שלום רב, קשה להשיב ללא ממצאי הבדיקה. אני מציע שאול באופן ישיר את הרופא המנתח בעת הביקור. אין משמעות ל"מאמץ" של העין. בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה