ניתוח לייזר מסוג זילאסיק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

28/05/2021 | 16:38 | מאת: נדב

שלום דוקטור לפני כמעט חודש עברתי ניתוח מסוג זי לאסיק הייתי מתאים גם לprk אך העדפתי את הפחות כאבים עכשיו אחרי שעברתי אותו דפדפתי בגוגל וראיתי שמי שעשה את הזילאסיק לא יוכל יותר לגעת בעיין,לשחק בכדור וכדומה.. וגם יש את העניין של עיוות הקרנית. אני ממש מודאג בקשר לכל זה. האם זה נכון שיש יותר סיכונים מprk? האם אני צריך לדאוג?? (השבוע שמתי לב שיש לי בעפעף הפנימי התחתון מין נקודה לבנה כמו פיצעון שהפכה לשחורה בהמשך השבוע הייתי אצל הרופא והוא אמר לי שזה בגלל שהנקבוביות שלי סתומות ואפשר לפוצץ אותם, האם יש סכנה מיזה? האם זה יוכל לעבור לבד בלי לפוצץ או לגעת בה) (יש לי כזאת גם בעין השניה) תודה מראש!!!

שלום אין בעיה לשחק בכדור כעבור חודש. צריך רק להזהר מחבלות בעין לגבי שאר השאלות אני מציע להפנות לרופא המנתח

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה