3 חודשים אחרי ניתוח prk

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

12/05/2021 | 22:08 | מאת: הדר

שלום, עברו 3 וחצי חודשים מהניתוח prk שעברתי, ועדיין ישנה תחושה של כאב או רגישות למגע בעין- כל הפעלת לחץ קלה גורמת לכאב קל או לתחושת אי נוחות. העין עדיין מרגישה ממש רגישה. האם המצב תקין? בהמשך לכך, אני מעוניינת לחזור לצלול (כוכב שני) ונאמר לי על ידי הרופא ש3 חודשים אחרי ניתוח מותר. אבל אני מפחדת בגלל הרגישות ממצב של כניסת מים לעיניים, אם זה יגרום לפגיעה או לכאב חזק. האם צלילה היא אכן אפשרית במצב זה ואין לי מה לדאוג?

שלום רב, נתחיל מהסוף, אין חשש מצלילה אחרי תקופה זו. הרגישות גם כן נורמאלית

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה