האם הניתוח במכון עיניים מבוסס/משלב wavefront?

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

17/04/2021 | 18:36 | מאת: יובל גנוסר

שלום, בהמשך לשאלתי הקודמת, 1. האם הניתוח אצלכם מבוסס/משלב טכנולוגיית wavefront? 2. במידה ולא, האם בטווח הארוך, לאחר התאוששות מלאה, יש סיבה לחשוש מ"הילות", מקשיי ראייה בלילה או מבעיות אחרות? (הפרטים בעקבותיהם אני שואל: ביצעתי בדיקת התאמה לפני כחודש אצל ד"ר מלר, ונמצאתי מתאים הן לprk והן לintralasik. ליקוי הראייה שלי הוא של כ3 דיופטר בכל עין ובנוסף ליקוי אסטיגמטיזם של כ0.5 בכל עין, ואם אני מבוןים נכון, למדתי ש wavefront עדיף לתיקון אסטיגמטיזם). תודה מראש, יובל

שלום שוב כן הטכנולוגיה מאפשרת וויבפרונט. הילות וסינוור באופן קבוע הן תופעות נדירות בעיקר במספר נמוך ובינוני בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה