שימוש במשקפיים לאחר ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

01/04/2021 | 14:34 | מאת: שון

שלום, נותחתי על ידי ד"ר לוינגר בהצלחה לפני כ3 וחצי שנים. בחודשיים האחרונים אני חשה התדרדרות בראייה שמפריעה לי בנהיגה בלילה. אני מעריכה שהמספר הוא סביב מינוס 0.75 עד 1 לפי נסיוני, אך טרם בדקתי. אשמח לעזרתכם במספר שאלות, במטרה לעכב/למנוע את המשך התדרדרות הראייה, ולייתר את הצורך בניתוח נוסף בעתיד. 1. האם כדאי לקנות משקפיים במספר שיתקבל בבדיקת אופטומטריסט, או שעדיף לקנות מספר מעט נמוך יותר, מה יועיל יותר למניעת התדרדרות הראייה? 2. האם כדאי לצמצם את השימוש במשקפיים למינימום (נהיגה בלילה) או להרחיבו? האם אחת מהאופציות עדיפה למניעת הגדלת המספר? 3. אני משתמשת הרבה במחשב, האם כדאי להגדיל ו/או להבהיר הכל כדי שיהיה קל מאוד לראות והעיניים לא יתאמצו, או בדיוק להפך. אציין שרציתי לקבוע פגישה אך מתקשה להגיע לתל אביב ולכן מנסה לשאול כאן. תודה רבה וחג שמח, שון

שלום רב, 1. לא ניתן לעצור או למנוע התדרדרות. אם נדרשת הרכבת משקפיים יש להרכיב את המספר שנמצא. 2. לא צריך לצמצם. יש להשתמש מתי שזקוקים. 3. במחשב – תעשי מה שנוח לך. לא משנה מבחינת המספר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה