המטרות השונות של ניתוח הסרת משקפיים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

23/03/2021 | 15:25 | מאת: אליהו

לאיזו מטרה (או מטרות) עושים ניתוח להסרת משקפיים בגיל המבוגר? האם המטרה היחידה היא הסרת משקפיים, או שיש מטרות נוספות? ומה סיכויי השגתן?

שלום השאלה לא לגמרי ברורה לי. מטרת הניתוח היא הקטנת התלות במשקפיים רק שיש לקחת בחשבון כל מיני נתונים כמו ראיה לקרוב. כמו כן לאחר גיל 60 כבר פחות מקובל לבצע ניתוח אקסימר לייזר מכיוון שבהרבה מקרים עולה צורך בניתוח קטרקט בברכה, דר מלר

24/03/2021 | 10:34 | מאת: אליהו

למיטב ידיעתי, בקיאותי בשפה העברית רבה מאוד, ושימושי בה ברור ביותר. לכן לא מובנת טענתך לפיה שאלתי לא לגמרי ברורה לך. מה הבעיה לציין את המטרות השונות שלצורך השגתן עושים ניתוח להסרת משקפיים? כמו כן, בעניין אמירתך על הצורך בניתוח קטרקט בהרבה מקרים, במקרה זה מדובר באדם קשיש שעבר כבר ניתוח קטרקט.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה