בהייה ואיבוד פוקוס לאחר ניתוח PRK

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

18/03/2021 | 18:27 | מאת: אביעד

שלום, אני חודש וחצי לאחר הניתוח היה לי צילינדר 0.75 בשמאל ו0.25 בימין המספרים היו עין ימין 3.75- עין שמאל 4.00- אני כיום חודש וחצי לאחר הניתוח כשבועיים לאחר הניתוח התחילתי להיכנס למצבי בהייה ואיבוד פוקוס בחלק מהמקרים, זה לא היה קורה לי לפני כן. סתם כך במהלך היום והעיניים רואות מטושטש בזמן הבהייה כזה עד שאתה *במאמץ* מוציא את עצמך מזה התופעה קוראת כמה פעמים ביום, יכול להיות שהסטרואידים בבקבוק עם הפקק הורוד קצת עוזרים למנוי כי נגיד זה קורה שעה שעתיים לפני שאני צריך לשים אותם (4 פעמים ביום אז כל 4 שעות) בביקורת האחרונה היה לי ראייה מעולה 6/6 מינוס 2 בימין 6/7 בשמאל מה לדעתך הגורם והאם זה נפוץ?

שלום רב נראה שמדובר ביובש בעיניים. הסטרואידים לא מונעים זאת. בהמשך אם לא משתפר ממליץ על בדיקת הרופא המטפל. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה