טיפות fml חודש וחצי אחרי prk

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

15/03/2021 | 22:02 | מאת: בר

שלום ד״ר , אני חודש וחצי אחרי prk , לפני שבוע אמרו שיש לי לחץ מוגבר בעין כנראה משימוש יתר בטיפות סטרודקס ואמרו לי להפסיק את השימוש בהן (השתמשתי בהן 5 שבועות מיום הניתוח). אחרי שהפסקתי אותם התחילה לכאוב לי העין השמאלית היא מרגישה נפוחה ולוחצת בחלק של העין שקרוב לאף. היום הלכתי לבדיקה אצל המנתח , הוא נתן לי טיפות FML . הרופא אמר שהfml יעזור לתחושת הכאב ואי נוחות בעין . ממה שקראתי באינטרנט אלה טיפות לטיפול בדלקת (הוא לא ציין שיש לי דלקת או משהו כזה). ושיש להשתמש בהם עד שבוע (הוא אמר לי לשים 2 טיפות בכל עין למשך חודש). האם יש עוד שימישים לטיפות FML חוץ מדלקת? הבנתי שגם FML הם טיפות סטרואידים , אז מה ההבדל בין הסטרודקס לFML? והאם השימוש בטיפות לא יגרום לעליה בלחץ התול עיני? כרגע לחץ העין עומד על 15. תודה מראש .

שלום רב, אכן אלה הן טיפות סטרואידיות נגד תגובה של דלקת אך חלשות יותר. בכל מקרה יש צורך בהמשך מעקב של הלחץ התוך עיני בכל מקרה.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה