ניתוח לייזר תיקון צילנדר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

10/03/2021 | 16:22 | מאת: נורית

שלום ד"ר, עברתי בדיוק לפני שבוע ניתוח לייזר בשתי העיניים לתיקון צילינדר בעיקר הייתי עם עדשות והיתה תחושה נוראית של חוסר נוחות וכאבים חשבתי שברגע שיוסרו יוקל. אכן אין כאבים אבל הראייה גרועה ממש כמו אחרי טיפות הרחבת אישונים שזה מטריד מאוד. אציין כי נאמר לי שאחרי שלושה ימים לערך אוכל לחזור לעבודה מול מחשב .. רציתי לדעת כמה זמן אראה כך ??

שלום רב. על פי מה שכתבת עברת את הניתוח עם ההחלמה הארוכה יותר ולכן 3 ימים חזרה לעבוד עם המחשב נראה לי זמן קצר מידי.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה