סינוורים קשים אחרי ניתוח prk

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

24/02/2021 | 13:48 | מאת: חלי

היי רציתי לשאול אני אחרי ניתוח prk 3 שבועות אחרי בבית רואה יחסית מצויין יוצאת החוצה מנסה לעלות לרכב לא מצליחה לפתוח את העיניים באור יום בחוץ כנל בלילה בנהיגה מה אפשר לעשות כדי לעזור לעיניים להתרגל לאור יום בחוץ מציינת גם עם משקפי שמש לא יכולה לנהוג ישר דומות ולא מצליחה לפתוח את העיניים

שלום רב אני מעריך התופעה תחלוף עוד מעט. אם אין שיפור ממליץ לפנות לבדיקה על ידי הרופא המטפל. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה