3 שבועות אחרי ניתוח לאסק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

12/02/2021 | 08:37 | מאת: עינת

היי, אני שלושה שבועות אחרי ניתוח לייזר מסוג לאסק, ויש לי יובש רציני בעיניים. זה גורם לי לעייפות בעיניים וקשה לי הרבה פעמים להשאיר אותו פתוחות לאורך הרבה זמן. אני גם רואה הילות כאלו מסביב למנורות/מקורות אור קראתי שיש אנשים שהיובש בעיניים לא עובר להם וזה מאד מפחיד אותי. הלכתי לרופא שלי אבל הוא לא ממש סיפק מענה ואמר שהוא לא רואה שהעיניים שלי יבשות. האם זה נפוץ? האם זה עובר בד״כ או נשאר? תודה

שלום רב יובש לאחר ניתוחי עיניים הוא דבר מאוד נפוץ. כמעט לכולם. אבל ברוב הגדול של המקרים זה חולף, לרוב אחרי כמה שבועות אבל לפעמים יותר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה