שבעה חודשים לאחר אינטרלאסיק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

01/02/2021 | 03:45 | מאת: תומר

שלום לפני שמונה חודשים ביצעתי ניתוח לעיר בשיטת אינטראלסיק וwave front כחודש לאחר הניתוח ועד היום יש לי בעייה של חולשת מיקוד כלומר אני רואה טוב אבל המעברים בין הדברים מטושטשים דוגמא טובה לכך היא קושי להעתיק מהלוח או לעבור מהטלפון לטלוויזיה או כל דבר אחר לוקח לראייה קצת זמן להתפקס זה מפריע לי מאוד ורציתי לדעת האם זה מקרה מוכר לאחר הניתוח שעשיתי? והאם יש דרך לטפל בזה? או שזה יכול לחלוף עם הזמן?

שלום רב, התופעה מוכרת. יש סיכוי רב לשיפור עם עוד מעט זמן.

02/02/2021 | 13:42 | מאת: תומר

היי דוקטור אליה לוינגר תודה על תשובתך האמת שזה פעם ראשונה שרופא עיניים אומר לי שזאת תופעה מוכרת אז זה כבר מרגיע ומשמח רציתי לשאול אם יש משהו שאני יכול לעשות כדי לשפר את המצב? כי החוסר מיקוד הזה גורם לי לכאבים ולחץ במצח ומסביב לעיניים כבר 7 חודשים ומקשה עלי ביום יום בנוסף גם העיניים מתעייפות מהר (מבלי שהם יבשות) אודה על תשובתך

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה