טיפות דלקתיות לפני ניתוח לייזר בעיניים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

24/01/2021 | 13:24 | מאת: נועה

שלום, אני עושה שבוע הבאה ניתוח לייזר prk בעיניים, המנתח רשם לי את הטיפות fml liquifilm לשימוש של שבוע לפני הניתוח בהוראות של הטיפות כתוב שזו תרופה שמכילה סטרואיד אשר משמשת לטיפול בדלקת העין אני צריכה לשאול את המנתח למה דווקא הטיפות האלה לפני הניתוח או שמה להתחיל איתן? תודה

שלום לא הייתי מתערב בהמלצות של מנתח אחר. אני מציע לשאול אותו ישירות.

24/01/2021 | 19:33 | מאת: נועה

אוקי, האם יש בעיה כאשר משתמשים בטיפות דלקתיות לעין מבלי שיש דלקת?

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה