6 שבועות לאחר ניתוח prk

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

18/01/2021 | 22:51 | מאת: מתו

שלום אני כשישה שבועות לאחר ניתוח prk, עין אחת הייתה -7 והשניה -8. הראיה בשום שלב ביום לא טובה ברמה מספקת מלבד לכמה רגעים אחרי שאני משתמש בטיפות עיניים. אני נאלץ לשים כמויות גדולות מאוד (מסיים שני בקבוקים של 10 מל בשבוע) כדי להחזיר לעצמי ראיה מעט סבירה יותר במהלך היום ולא מטושטשת. האם יובש כזה וטשטוש בראיה בגללו הגיונים?

21/01/2021 | 02:59 | מאת: מנותחת prk גם לאחר שישה שבועות

היי, התנתחת במקרה בטל הדסה? (כמוני,לפני שישה שבועות) ואיך הראיית לילה שלך?

שלום רב, במספרים כה גבוהים לעיתים זמן ההחלמה ממושך יותר אבל בד"כ זה מסתדר.

21/01/2021 | 18:35 | מאת: מתן

לא, נותחתי באסותא בלילה פחות מורגש ומורגש כרגע בעיקר לקרוב

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה