ראיה מטושטשת שבועיים לאחר ebk

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

13/01/2021 | 20:54 | מאת: ח

שלום, לפני שבועיים עברתי ניתוח לייזר בשיטת ebk. אני בן 32 והמספר שהיה לי הוא -6 בשתי העיניים. עדיין רואה מטושטש (מרגיש שחסר בערך -0.5 לתיקון מלא). משתמש בטיפות סטריאודים בשתי העיניים 4 פעמים ביום + טיפות לטיפול ביובש. האם מצב הראיה תקין לשלב ההחלמה? האם יכול להעיד משהו על הצלחת הניתוח? במצב כמו שהוא איני יכול לחזור לתפקוד מלא בעבודה (עובד מול מחשב) תודה על המענה

שלום רב אני לא מהתח בשיטה זו ולכן אני מציע להפנות את השאלה לאותו מכון בו נותחת אולי שם יוכלו להשיב בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה