חמישה שבועות לאחר prk

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

09/01/2021 | 23:24 | מאת: אביטל

שלום, אני חמישה שבועות לאחר prk. עדיין רואה מאוד מטושטש גם לקרוב וגם לרחוק! כמו מן ״ענן אפרורי״ קטן או ״ערפל״ שמעיב לי על הראייה. יש לציין,שבפעמים בודדות בלבד,בהן פקחתי את עיניי מהשינה,ראיתי הבזקים של 6/6 לשנייה אחת! 1.האם זה מוכיח את פוטנציאל הראייה שאליה אגיע בתום שלושת החודשים? 2.כמה זמן לוקח לפני הקרנית להחליק?! ועד מתי אמשיך לראות מן ״ענן״ או ״ערפל״ שמפריע לי בראיית הלילה,או בכל מבנה סגור,בו אני רואה מאוד מטושטש כשאין בו חשיפה של אור השמש? 3.אני מבינה שהתייצבות הראייה וראייה מקסימלית של 6/6 לוקחת שלושה חודשים,אך האם הגיוני שראיית יום וראיית הלילה בפער כל-כך משמעותי?! 4.ברגע שיצאתי מהניתוח הראיית יום מיד הייתה מעולה,אך הראיית לילה מאוד גרועה (עדיין לא יכולה לנהוג) ובמקומות סגורים שאין בהם חשיפת אור השמש,אני רואה מאוד מטושטש! גם לקרוב! וגם לרחוק! ההרגשה הכללית היא כרגע שאני רואה טוב רק באור השמש,האם ייתכן שרק ראיית היום בשמש תוקנה בלייזר?! כי כשהשמש מתחילה לשקוע,אני שוב רואה מטושטש ומעורפל! (הילות,מריחות וכפילויות של אותיות ומספרים)

שלום מדובר בזמן מידע קצר בכדי לדבר על החלמה סופית. זה חוקי זמן וזה גם משתנה ממטופל למטופל קשה לי לומר יותר מכך ללא בדיקה. אני מציע לחזור לרופא המנתח ולדון איתו שכל אותן שאלות בברכה, ד"ר מלר

24/01/2021 | 19:42 | מאת: ריטה

מתלבטת אם לעשות את הניתוח prk. האם הכאב נסבל? ובכללי ההתאוששות

04/10/2021 | 03:44 | מאת: עמית

אשמח לשמוע ממך אם הסתדר לך, אני ממש סובל מאותו הדבר בדיוק.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה