המטרה של הסרת משקפיים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

19/12/2020 | 10:51 | מאת: אמיר

האם המטרה של הסרת משקפיים מתאימה בכל גיל לכל מי שמשתמש במשקפיים, גם אם עבר ניתוח עיניים אחד או שניים?

שלום רב, אני לא בטוח שהבנתי את השאלה. 1. הניתוח לא מתאים לכל אחד 2. הניתוח לא מתאים בכל גיל 3. הניתוח לא מתאים לכל המצבים 4. אם בוצע ניתוח לייזר בעבר צריך לשקול האם בכלל ניתן לבצע ניתוח נוסף 5. לא מקובל לבצע יותר מניתוח תיקון אחד ולכן חלק קטן מהמנותחים נזקקים בסופו של דבר למשקפיים גם לאחר ניתוח אבל הסיכוי לכך נמוך בברכה, ד"ר מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה