מאבדת לוקוס לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

08/12/2020 | 08:20 | מאת: רונה

שלום, לפני כחודש עברתי ניתוח (שיוף) הכל עבר בקלי קלות והיה מעולה לאחרונה אני מרגישה שאני מאבדת פוקוס כשאני מתמקדת במשהו ושהעניין מאד מתאמצות. הראיה עצמה תקינה אבל כאילו השריר של העין מתאמץ להישאר ממוקד ואם אני לא מתמקדת לעיתים הפוקוס בורח לי (כמו שקורה בזמן בהייה) לא הקפדתי בימים האחרונים על טיפות דמות אבל עכשיו חזרתי להתמיד ועדיין לא קורה שיפור.... האם תקין?

שלום רונה ממה שכתבת לא נראה לי שיש בעיה. זה עניין של החלמה, אולי יובש. זה מסתדר עם הזמן

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה