בצקת לאחר אינטרה לאסיק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

26/11/2020 | 20:27 | מאת: מישהי

עברתי אינטרה לאסיק לפני כשבועיים, מאתמול מרגישה בעין ימין הפרעה יותר ממה שהיה בעבר, ממש מתאפקת לא לגעת בעין בגלל ההפרעה, הלכתי היום לבדיקה והיא אמרה שיש לי בצקת ושזה קורה ולא נורא ולחזור להשתמש בסטוריאידים שהפסקתי לפני יומיים, לעוד שלושה שבועות במינונים הולכים ופוחתים, ולחזור לביקורת. ניסיתי לקרוא באינטרנט ולחפש מידע ומה שקראתי על בצקות גרם לי להיסטריה מטורפת עד כדי חרדות. מה זה בעצם? מסוכן? שכיח? טיפול בטיפות עם סטוראידים זה הפתרון? תודה רבה מראש

שלום רב, קשה לי להעריך במה מדובר רק על סמך התאיר שציינת. ממליץ קודם כל להרגה ולפנות שוב לרופא המטפל להבהרה.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה