סבסוד ניתוח להסרת משקפיים לאנשי קבע

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

24/11/2020 | 17:15 | מאת: מתן

היי, אני משרת בקבע ולא מוצא הגיון בזה שלכל חבר קופות החולים מסבסדים בערך חצי מעלות ניתוח להסרת משקפיים, בעוד לאנשי קבע עושים הנחות מגוחכות. מה ההגיון בזה? יש דרך להשיג סבסוד בלי להיות חבר קופת חולים? נראה לי עגום שאני צריך לחכות לשחרור בשביל לשחרר את עצמי מהמשקפיים והעדשות.

הפורום הוא קליני. מדובר בשאלה שאינה קלינית ולכן לא אוכל להשיב באופן מלא. אוכל רק לומר שקופות החולים השונות משתפות באופן חלקי בהוצאות הניתוח. אם תצליח להשיג השתתפות ע״י גורם אחר (למשל הצבא) גם לך יהיה סיבסוד בדומה לחברי קופות החולים אבל אני בספק אם תצליח לשכנע את הצבא בכך. בהצלחה.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה